Onderhoud

Bij een klein onderhoud wordt de motorolie ververst en de oliefilter vervangen. Verder worden de remblokken gecontroleerd of die nog tot de volgende onderhoudsbeurt kunnen meegaan, indien nodig moeten deze vervangen worden. De banden worden terug op druk geblazen.

Depanage

Wanneer je autopech hebt komen we u zosnel mogelijjk u wagen herstellen, indien er blijkt dat de wagen niet direct kan hersteld worden dan zorgen wij voor een vervangen voor jou .

Motor-revisie

Versleten motoren zorgen voor extra uitstoot aan schadelijke stoffen. Revisie brengt de uitstoot van deze motoren weer terug op de fabriekswaarden en in veel gevallen, door verbeterde machines en bewerkingen, wordt de uitstoot zelfs nog minder dan toen de motor nieuw was.

Verkoop van onderdelen

Je vierwieler is een complexe machine die bestaat uit honderden, zo niet duizenden auto-onderdelen die allemaal hun eigen functie hebben, en wij willen u hierbij leveren en indien nodig zelfs monteren.

Velgen & banden

Veel mensen rijden rond met versleten of te slappe autobanden, maar hebben dat zelf vaak niet in de gaten. Automobilisten zijn meestal niet of nauwelijks bezig met de staat van hun autobanden en weten daarom gewoonweg niet wanneer banden onderhoud nodig hebben of aan vervanging toe zijn.

Autokeuring

De autokeuring is de dienst die onderzoekt of uw voertuig aan alle wettelijke bepalingen voldoet, zoals de remmen, de lichten, het chassis en de veiligheidsgordels.